Wat zijn de commerciële mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om met een domeinnaam succesvol online actief te kunnen zijn. Het meest voor de hand liggend is het aanbieden van producten of diensten gerelateerd aan de domeinnaam.

Door het aanbieden van aanvullende producten en of diensten is het mogelijk om extra omzet te genereren.

Middels affiliate marketing is het mogelijk om producten en diensten van derden online aan te bieden. Voor elke verkoop die tot stand komt ontvangt de eigenaar van de website een verkoopcommissie voor de bemiddeling. Verkoopcommissies zijn afhankelijk van het soort product en variëren tussen de 2,5% en 25%.
Het is dus niet noodzakelijk om zelf de aangeboden producten en diensten in eigen beheer te hebben of zelf te leveren. Met affiliate marketing is het mogelijk om met alleen een domeinnaam en een website, geld te verdienen.

Domeinovernameformulier prijsopvraag

Domeinnamen voor slimme ondernemers/investeerders te koop. Welke wilt u van ons overnemen?

(Overnameprijzen zijn o.a. afhankelijk van registratiedatum en branche met een minimum van 100,-- ex btw.) Overdracht kosteloos binnen 5 minuten gerealiseerd. Informeer geheel vrijblijvend naar de overnameprijs.
Het inzetten van deze marketing-technische-domeinnaam is na betaling per direct mogelijk voor creatieve omzet-verhogende marketingcampagnes (online en offline).