Wat is Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing is een vorm van adverteren waarbij er tussen de adverteerder (ook wel merchant genoemd) en de publisher (ook wel affiliate genoemd) wordt afgerekend op basis van gerealiseerde verkopen en transacties, dus pas nadat een bezoeker van een webshop een artikel heeft besteld en afgerekend!

In Nederland zijn er een aantal bedrijven actief waar men zich gratis kan aanmelden om geld te verdienen door het promoten van producten en diensten van andere adverteerders. Het aangaan van een affiliate programma wordt ook wel het aangaan van een partnerprogramma genoemd.

Enkele affiliate bedrijven:
Familyblend.nl,  Affilinet.nl, Bol.com, Daisycon.nl, Tradetracker.nl, Zanox.nl

Bijna alle grote A-merken houden zich bezig met affiliate marketing. Enkele voorbeelden: Wehkamp.nl, Coolblue.nl, Kijkshop.nl, Zalando.nl, Kwik-fit.nl, Ziggo.nl, Cheaptickets.nl, Hellofresh.nl, Bax-shop.nl, Thuisbezorgd.nl, Body&Fit.nl, etc.

Domeinovernameformulier prijsopvraag

Domeinnamen voor slimme ondernemers/investeerders te koop. Welke wilt u van ons overnemen?

(Overnameprijzen zijn o.a. afhankelijk van registratiedatum en branche met een minimum van 100,-- ex btw.) Overdracht kosteloos binnen 5 minuten gerealiseerd. Informeer geheel vrijblijvend naar de overnameprijs.
Het inzetten van deze marketing-technische-domeinnaam is na betaling per direct mogelijk voor creatieve omzet-verhogende marketingcampagnes (online en offline).