Handelen in domeinnamen

Het zal u duidelijk zijn geworden dat een domeinnaam een waardevol bezit kan zijn. Los van de commerciële mogelijkheden die er zijn door het opzetten van een website, is het ook mogelijk om domeinnamen te verhandelen.

Er zijn meerdere (domeinnaam)handelsplaatsen waar “kale” domeinnamen te koop en ter verkoop worden aangeboden.

se45Sedo.com is marktleider op het gebied van domeinnaamhandel en domeinnaam exploitatie.

Sedo biedt een breed scala aan dienstverlening bijvoorbeeld: aankoop, verkoop, veiling, parking en taxatie van domeinnamen. En Sedo biedt daarnaast met een aanbod van ca. 18 miljoen domeinnamen en 2 miljoen leden ook interessante business modellen voor registrars en gTLD registry services.

 

un8Undeveloped.nl is de eerste marktplaats voor domeinnamen dat zowel kopers als verkopers van domeinnamen in staat stelt op een transparante, open en veilige manier zaken te doen. Via Undeveloped is het mogelijk om domeinnamen over te nemen met betaling in 12  maandelijks termijnen.

 

klo9Op domeinbeurs.nl worden er domeinnamen aangeboden die eigendom zijn B.E. Ch Holding BV. De exploitatie van het platform ligt in handen van Internet New Business Concepts BV (dochterbedrijf). Op aanvraag worden er ook domeinnamen van derden op het platform toegelaten.

Domeinovernameformulier prijsopvraag

Domeinnamen voor slimme ondernemers/investeerders te koop. Welke wilt u van ons overnemen?

(Overnameprijzen zijn o.a. afhankelijk van registratiedatum en branche met een minimum van 100,-- ex btw.) Overdracht kosteloos binnen 5 minuten gerealiseerd. Informeer geheel vrijblijvend naar de overnameprijs.
Het inzetten van deze marketing-technische-domeinnaam is na betaling per direct mogelijk voor creatieve omzet-verhogende marketingcampagnes (online en offline).